Szolgáltatásaim

Web Design

Elsősorban egyéni vállalkozóknak, kisvállalkozásoknak készítek weboldalakat. Legyen a cél az ügyfélszerzés, vagy csupán egy bemutatkozás, a reszponzív weboldal elengedhetetlen a 21. században.

Grafikus Design

Egy induló vállalkozásnak szüksége van egységes arculatra. Weboldalad elkészítése mellett vállalok teljes arculattervezést, továbbá névjegykártyát, logót, szórólapot és egyéb reklámtárgyakat is.

Weboldal tervezés menete

Online vagy személyes megbeszélés

Ahogy szeretnéd, tartunk egy igényfelmérő megbeszélést, mely során átbeszéljük a weboldalak fajtáit, a személyre szabott lehetőségeket. Minden kérdésedre igyekszem válaszolni. Komplexebb megbízás esetén 1 héten belül küldök egy árajánlatot. Amennyiben egy standard weboldalt szeretnél, rögtön meg tudunk állapodni. 

Megállapodás

Ha elfogadod az árajánlatomat, egy szerződésben rögzítjük a vállalt feladatokat és határidőket. A weboldalhoz szükségem van tartalomra, melyet te bocsájtasz a rendelkezésemre. (képek, árak, szolgáltatások leírása, bemutatkozó szöveg stb.) 30 % előleg fizetését kérem.

Tárhely és domain név

A weboldalad tartalmának elhelyezéséhez szükség lesz egy tárhelyre és egy domain névre. A domain név a weboldalad címe lesz. A tárhelyet pedig egy szolgáltatótól bérelheted. Ha még nem rendelkezel egyikkel sem, természetesen ezek kiválasztásában is segítek.

Költségei külön számolandók és évente kell fizetni.

Itt lehet ellenőrizni, hogy szabad-e a kívánt domain.

domain tárhely

Megvalósítás

A weboldal tervezése és megvalósítása ezek után már csak rám vár. A folyamat közben kapcsolatban maradunk és a felmerült kérdéseket, új igényeket megbeszéljük. 

Minden esetben reszponzív, azaz minden eszközön jól mutató weboldalt tervezek neked. 

Megbízás átadása

Az elkészült weboldalt a megadott határiőben prezentálom, és ha szükségesnek érzed, még utómunkákat elvégzek rajta. Ha kérsz, adok egy tájékoztatót a folyamatosan frissülő tartalmak (pl. galéria) kezelésével kapcsolatban. A fennmaradó részlet kifizetésére a weboldal jogosultágainak átadásakor kerülhet sor.

üzlet

Weboldal fajták

annak célja szerint

Bemutatkozás

Ha csak jelen akarsz lenni a világhálón, egy egyszerű bemutatkozó oldal tökéletes választás számodra. Nem az ügyfélszerzés a cél, a design változatos lehet. Ide tartoznak az esküvői weboldalak is.

Portfólió

Fényképészek, modellek, de más személyek is a saját termékeik és szolgáltatásaik prezentálására igényelhetnek ilyet.

115793_feher

Blog

A blog weboldalba építve is hasznos. Segíti a keresőoptimalizálást (SEO), rendszeresen frissülő bejegyzések és hozzászólások hozzásegítenek a találati listában előrejutni.

Ügyfélszerzés

Ez esetben sok cselekvésre ösztönző gomb (CTA) elhelyezése, hírlevél feliratkozási lehetőség, ingyenes kiadványok letöltési lehetősége szükséges a cél érdekében. Marketingnek természetesen kiemelt szerepe van.

Webshop

Online értékesítéssel is foglalkozó vállalkozások előrrébb tartanak, mint a társaik. Bár a tartalom feltöltése folyamatos munkával jár, megéri a befektetett energiát.

Szeretnél egy saját weboldalt?

Új vállalkozást indítottál? Szeretnél egy portfólió oldalt? Netán esküvődre készülsz? Keress bátran!

a tevékenységem szünetel

Sajnos mind a kapacitáshiány, mind a KATA változások miatt egyenlőre nem vállalok új megbízást.

Amennyiben érdekelne valamelyik szolgáltatásom, vedd fel velem a kapcsolatot, egy-egy kisebb megbízás talán épp belefér.