Hogyan lettem webdesigner?

Családom révén már korán elmélyedtem az informatika világában, már a gimnáziumi éveim alatt is foglalkoztam weboldalak készítésével. Ezek kezdetben saját és környezetem kisebb projektjeit jelentették, de az egyetemi éveim alatt már kurzusok szintjén is építettem a tapasztalati hátteremet. Az egyetemet okleveles településmérnökként végeztem, de emellett szakmai alapokkal is gazdagabb lettem kedvelt hobbim kapcsán.

A 2008-as világválság hozta nehézségek eredményezték, hogy végzettségemmel nem tudtam rögtön az építőipar, illetve településtervezés színterein elhelyezkedni. Az ezekhez vezető úton viszont később elindultam hatósági oldalról nyitva.

Eljött annak az ideje is, hogy újra felvegyem a webdesign kreatív tevékenységének fonalát – elhatároztam, hogy aktualizálom és bővítem háttértudásom! Büszke vagyok rá, hogy ezeket a sorokat már okleveles webdizájnerként vetettem képernyőre. Ez a szakma – mint oly sok más – folyamatos tanulást és alkalmazkodást jelent, de mi lehet jobb annál, ha a hobbid egyben a munkád is? Megmondom: ha az életed párjával közösen kockulhattok rajta! #Programozóférj 😉

Kompetenciák

WordPress 94%
CSS 84%
HTML 85%
Photoshop 94%
Illustrator 89%

Érdekel az is, hogy dolgozom?

a tevékenységem szünetel

Sajnos mind a kapacitáshiány, mind a KATA változások miatt egyenlőre nem vállalok új megbízást.

Amennyiben érdekelne valamelyik szolgáltatásom, vedd fel velem a kapcsolatot, egy-egy kisebb megbízás talán épp belefér.