Alkossunk együtt!

CANVA

canva

Ez a bejegyzésem rövid lesz. Csupán szerettem volna veletek megosztani a designerek, marketingesek, influancerek és még valószínűlg sokak által használt nagyszerű kép- és video szerkesztő oldalt. 

Csak be kell jelentkezned és máris elkészítheted a sok-sok ingyenes (és persze ha előfizetsz akkor pro) sablonból a saját háttered,  facebook borítód, de akár videót, szórólapot, plakátot, hírdetést, és még webhelytervet is készíthetsz vele. 

Animált design

Számtalan fotó és már előre elkészített sablonokat áttervezve készíthetsz saját terveket. Ez a remek kis gif egy szülinapi köszöntés, melyben két hasonló sablont fűztem össze, átalakítottam a színeket, az angol szöveget pedig átírtam. Nem tetszett a betűtípus sem. 

Pro verzióban persze sokkal több lehetőséged van, de az ingyenes sablonok, fotók, betűk is kielégíthetik egy egyéni vállalkozó igényeit. 

Hírdetni a Facebookon

Ha vállalkozásodnak van facebook oldala, és a tevékenységedet promótálni szeretnéd az oldaladon, ilyen klassz kis gifeket hozhatsz létre kreatív workshopokhoz, online edzésed hirdetéséhez, előadásokhoz és bármi máshoz. Azt hiszem én is alkalmazni fogom. Ugyanis egy weboldal kezdő képének is nagyon hatásos.

 

Video

Nem csak gifeket hozhatsz létre, hanem hanggal videokat is. Van egy folyamatban lévő projektem, ahova ezt bizony felhasználom, ha engedélyt kapok rá. Mondjuk a saját videókkal vigyázni kell, óriási méretet érhetnek el az állományok, és attól  lassabban töltődik be az oldal.  Levettem a hangot és nem indul el azonnal, szóvall katt a megnézéshez!

 

Ha van mondandód, mert már profi vagy a Canva használatában, oszd meg velem bátran egy hozzászólásban. Egyébként like és irány az oldal!

 

a tevékenységem szünetel

Sajnos mind a kapacitáshiány, mind a KATA változások miatt egyenlőre nem vállalok új megbízást.

Amennyiben érdekelne valamelyik szolgáltatásom, vedd fel velem a kapcsolatot, egy-egy kisebb megbízás talán épp belefér.